Triglav pregovara o kupnji udjela u Sarajevo osiguranju

Bez autora
Mar 21 2013

Slovensko osiguravajuće društvo Triglav osiguranje počelo je prve razgovore o kupnji udjela u Sarajevo osiguranju. Triglav osiguranje je vlasnički već upleteno u Sarajevo osiguranje preko svojih fondova Triglav Naložbe i Triglav Skladi, koji su povezani s investicionim fondom Prof Plus Sarajevo, koji u Sarajevo osiguranju ima 5-odstotni udio. U Sarajevo osiguranju državno vlasništvo čini 45,49 posto kapitala, a njegova prodaja predviđena je planom Agencije za privatizaciju FBiH. Triglav osiguranje se, prema nedavnim riječima generalnog direktora Matjaža Rakovca, također se interesira i za kupnju hrvatskog Croatia osiguranja i srpskog osiguravajućeg društva DDOR. Iz DDOR-a su poručili da nisu na prodaju.

Triglav pregovara o kupnji udjela u Sarajevo osiguranjuSlovensko osiguravajuće društvo Triglav osiguranje počelo je prve razgovore o kupnji udjela u Sarajevo osiguranju, izvijestilo je Delo pozivajući se na neslužbene izvore.

Triglav osiguranje je vlasnički već upleteno u Sarajevo osiguranje preko svojih fondova Triglav Naložbe i Triglav Skladi, koji su povezani s investicionim fondom Prof Plus Sarajevo, koji u Sarajevo osiguranju ima 5-odstotni udio.

U Sarajevo osiguranju državno vlasništvo čini 45,49 posto kapitala, a njegova prodaja predviđena je planom Agencije za privatizaciju FBiH.

Triglav osiguranje se, prema nedavnim riječima generalnog direktora Matjaža Rakovca, također se interesira i za kupnju hrvatskog Croatia osiguranja i srpskog osiguravajućeg društva DDOR. Iz DDOR-a su poručili da nisu na prodaju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik